De PVV en islamisering van Nederland?

Geplaatst op vrijdag 03 september 2010 @ 07:40 , 975 keer bekeken

Dit artikel van een van onze leden heeft geruime tijd gestaan op de club Justitiele Dwalingen-Politieke blunders. Kijkt u, leden en bezoekers ook dáár eens, en ook op de andere nieuwsclubs? Zie elders op clubhome?! 1.gif

De PVV en islamisering van Nederland?

13.08.2010 | 18:41

 

Dit artikel is geschreven in forum door één van onze leden en plaatsen het hier zonder verder commentaar. We willen dit u niet onthouden, vooral de bezoekers (leden kunnen forum lezen). En vooral ook weer daar op reageren? Dank! En zeker ook voor de schrijver dezes. 1.gif 

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik hier op de site iets heb achtergelaten maar ik heb weet iets dat ik graag wil delen. Als Nederlander in het buitenland kijk ik toch altijd nog naar de Nederlandse politiek en zie ik hoe Wilders zijn opgang maakt in de Haagse arena. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik absoluut geen fan van de PVV ben, ik snap dan ook niet hoe iemand op vak ongefundeerde uitspraken politiek kan beoefenen. Maar ja de meerderheid heeft gesproken. Heel vaak hoor ik onze blonde kuif praten over het gevaar van islamisering van Nederland en dat dit een halt moet worden toe geroepen, de Islam noemt hij een achterlijke religie  en noem maar op. 

wilders53534_jpg_2155421j.jpg De PVV in de Kamer. 

Van de week was ik in Nederland voor een kort bezoek aan mijn moeder in het ziekenhuis, na het bezoek even winkelen en bij terugkomst bij mijn auto werden we opgewacht door twee agenten die de wacht hadden gehouden bij mijn auto waarvan de ruit was ingeslagen om mijn navigatiesysteem te kunnen stelen. Omstanders hadden de dader gestoord en geprobeerd tegen te houden en hadden zijn helm en zonnebril van hem ontfutseld voor deze man de benen nam op zijn rode scootertje. Het signalement bleek te gaan om, hoe zeg ik het politiek correct, een niet van Nederlandse voorouders afstammende jongeman met een Noord Afrikaans uiterlijk  met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid islamitische achtergrond  (Kutmarokkaan is niet politiek correct dus dat zeg ik dan ook niet).

We moeten niet islamiseren? Ik vind van wel, neem nu deze jongen die in mijn auto heeft ingebroken, deze jongen is dwalende. Vanuit zijn religieuze achtergrond is hem geleerd dat hij veel zaken niet mag, stelen is daar één van maar als hij dat doet zal hij zwaar gestraft worden. Dan komt het verwarrende deze jongen, als hij gepakt wordt, moet in Nederland als de rechter heel streng is wellicht 5 uur papiertjes prikken in het stadspark. Deze jongeman, erg lief volgens zijn ouders natuurlijk, snapt er niets van dat is toch geen zware straf lekker in de buitenlucht papier prikken.

Als wij als tolerante Nederlanders nu eens een toegeving doen en voor onze islamitische medeburgersde islamitische wetgeving gaan toepassen, de Sharia, volgens Wikipedia is dit:

Sharia (ook: sjaria(h), sjariah, sjari'a(h) of shari'a(h),  sjarī'a) is het Arabische woord voor de islamitische wet of de wet van God en betekent letterlijk 'weg naar de bron', ook: 'gebaande weg', 'wet' en 'rite'. De basis ligt bij de fiqh.

Het islamitisch recht is geen recht in westerse zin. Er is geen sprake van wetboeken die bedoeld zijn om conflicten te voorkomen en, in het uiterste geval, te beslechten. Sharia is in de eerste plaats een religieuze plichtenleer die het menselijk handelen in wereldse en religieuze zaken bepaalt, zowel in de relatie van mensen onderling als van mens tot God. Hoewel het eindoordeel over het menselijk handelen door de Koran bij God gelegd wordt, omvat de sharia ook sancties om het juiste handelen af te dwingen wanneer daar een maatschappelijk belang mee is gediend.

Als wij dit beetje Islamiseren wordt het voor deze jongens heel duidelijk, hij steelt iets, bijvoorbeeld mijn TomTom, hij hoeft geen papiertjes te prikken maar zijn rechterhand wordt er afgehakt naar oude Islamitische traditie. Onze vrouwen zijn allemaal hoeren en die mag je te pas en te onpas gebruiken voor sexuele betrekkingen, ze denken zo want ze hebben geen hoofddoek. In hun Islamitische thuisland mag dit niet en zij halen dan ook een maagd uit hun thuisland om mee te praten. Deze jongens, verward als ze zijn vinden dit heel normaal, passen wij hun wetten toe dan zullen zij als ze buiten het huwelijk sexuele betrekkingen hebben, dit is al een kusje op de wang, direct gestraft worden met een gepast aantal zweep- of stokslagen eventueel zelfs steniging.

Nu zullen veel zeggen, dat ik te veel wil toe geven dat ik ze te veel naar hun eigen cultuur laat hangen en noem maar op. Maar ik denk dat we ook menselijk moeten zijn, een beetje respect voor hun geloof moeten hebben. Waarom laten we deze jongeren met toch een goede inborst dwalen. Geef hun de Sharia en ze zullen eindelijk begrijpen hoe het in elkaar zit. Natuurlijk is deze wetgeving dan uitsluitend voorbehouden aan onze islamitische medeburgers. Hebben ze een stukje van hun eigen cultuur in ons land, we zijn toch een tolerant volk!!!

Dus laat ons allemaal eens met onze handen over het hart strijken en deze kleine doch belngrijke toegeving doen, Sharia voor moslims in Nederland!!!

Eindelijk zullen deze jongens dan begrijpen hoe het in elkaar zit en zich weer voorbeeldig gaan gedragen omdat ze niet meer verward zullen zijn tussen wat wel en niet mag. Ik ben tolerant, ik ben voorstander!!!!

Bron: Daaristieweer, Club Jusitiele Dwalingen-Politieke blunders, 13-08-10 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: